Több napra leáll az Erste Bank

A bankkártyahasználatot és a telefonos bankkártyaletiltást nem érinti.

MNO
2017. 01. 25. 14:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Február 4-én és 5-én, szombaton és vasárnap a magyarországi Erste Bank-csoport elektronikus rendszerein tervezett és ütemezett rendszerfejlesztést végeznek, a rendszerfejlesztéshez kapcsolódóan pedig az Erste Bank Hungary Zrt. február 6-án, hétfőn bankszünnapot (könyvelési és pénztári szünnapot) tart – írja honlapján az Erste Bank.

A tájékoztatás szerint az érintett hétvégén, valamint a bankszünnap alatt a telefonos ügyfélszolgálatok, valamint az elektronikus banki szolgáltatásaik és alkalmazásaik működése szünetel, illetve valamennyi bankfiókuk és megyei vállalati irodájuk zárva tart.

Pénzügyi megbízások legkésőbb február 3-án 20 óráig, ezt követően február 7-én 8 órától adhatók. A fenti időszakra korábban beállított megbízások a bankszünnapot követő első munkanapon, azaz február 7-én, kedden teljesülnek – teszik hozzá.

Mint írják, a bankkártyahasználatot és a telefonos bankkártyaletiltást a fentiek nem érintik, és az időszakban lehetőség van bankkártyás fizetésre és vásárlásra, készpénzfelvételre ATM-en keresztül.

Hozzáteszik: a Citibanktól átvett ügyfelek részére az Erste Befektetési Zrt. szolgáltatásai február 7-től lesznek elérhetők.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.