Vida József a Takarékbank elnök-vezérigazgatója

Az igazgatóság és a felügyelőbizottság is megválasztotta vezetőit.

MNO
2017. 01. 18. 20:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Takarékbank tavaly év végén megválasztott, új igazgatósága tisztújító ülésén Vida Józsefet választotta meg a bank új elnök-vezérigazgatójának, míg Szabó Levente korábbi vezérigazgató vezérigazgató-helyettesként folytatja munkáját – közölte a cég.

A jövőben két új vezérigazgató-helyettes is dolgozik a takarékszövetkezetek központi bankjánál: Martzy Antal korábban a bank pénzügyi divízióját vezette, míg Egerszegi Ádám, aki 2005–2014 között a takarékszövetkezeti üzletág irányítója volt, a Duna Takarék Bank Zrt. éléről érkezik. A Takarékbank felügyelőbizottsága az igazgatóság korábbi elnökét, Sebestyén Istvánt választotta meg a testület elnökének.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.