Új szolgáltatásokkal segítik a pályázókat

Bővültek a Széchenyi Programiroda térítésmentes szolgáltatásai.

MNO
2017. 02. 24. 18:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bővültek a Széchenyi Programiroda térítésmentes szolgáltatásai a vidékfejlesztési források gyorsabb lehívása és a pályázás könnyítése céljából – derül ki a szervezet pénteki közleményéből. A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH) munkatársai mostantól a Széchenyi Programiroda égisze alatt állnak a vidék rendelkezésére, az irányító hatóság a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkársága marad. Az MNVH szakértői a programiroda megyeszékhelyi irodáiban ingyen bemutatják a vidékfejlesztéssel kapcsolatos pályázatokat, segítenek választani az egyes fejlesztési lehetőségek közül.

„Az utóbbi időben megugrott a vidékfejlesztési kérdésekben hozzánk fordulók száma, ezért az MNVH érkezésével ügyfeleink jogos igénye teljesült. Így teljessé vált az a kör, amelyben ingyenes pályázati tájékoztatást és fejlesztési tanácsadást tudunk nyújtani az embereknek” – mondta Schultz Gábor, a Széchenyi Programiroda ügyvezetője.

A Miniszterelnökség alatt működő Széchenyi Programiroda a legnagyobb állami fejlesztéspolitikai tanácsadó vállalat Magyarországon. Szolgáltatásai az ötletadástól, a pályázati előkészítéstől a projekttervezésen és a konkrét megvalósításhoz kapcsolódó szakmai közreműködésen át a projektzárásig szinte minden területre kiterjednek. A programiroda 60 ügyfélszolgálati ponton több mint 180 tanácsadóval áll a pályázók rendelkezésére.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.