Néhány év alatt milliós fizetést is elérhetnek a tehetségesek

788 ezer forintos kezdő fizetéssel, szolgálati Audival csábítja területi vezetőnek a fiatalokat az Aldi. És ez még csak a kezdet.

Hajdú Péter
2017. 04. 30. 16:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

788 ezer forintos kezdő fizetés, szolgálati Audi A4 kombi, iPhone és tablet. Ezekkel csábítja területi vezetőnek a fiatalokat az Aldi. Bár kétségtelenül vonzó az ajánlat, de mindezért sokat kíván a német kereskedelmi vállalkozás. A Pénzcentrum cikke szerint a legfontosabb tulajdonság a jó kommunikációs készség, hogy minden szituációban találja föl magát az ifjú vezető, akinek feladata négy-öt területi diszkont egység irányítása, mindennapi problémáik gyors megoldása. Mindez azonban nem elég, hiszen alapkövetelmény a jó nyelvtudás.

Fontos, hogy megfelelő vállalkozói szemlélettel bírjon a jelentkező, hiszen önálló döntésekre, kreatív megoldásokra is szükség van, valamint nagyfokú rugalmasságra, többek között azért is, mert mielőtt bárki felső vezetővé lépne előtt, néhány év külföldi munkára is kiküldi a cég. Elengedhetetlen a jó emberismeret, hogy tudja, kivel hogyan találhatja meg gyorsan a közös hangot, hogyan motiválhatja a beosztottakat. A tehetségesek gyorsan előreléphetnek, 2-3 év területi vezetősködést követően egy-két külföldi munka következik, majd hazatérve előreléphetnek felső vezetői pozícióba. Akik eljutnak idáig, azok akár milliókat is hazavihetnek havonta.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.