Izraelben terjeszkedne a Sziget Kft.

Tel-Aviv környékén szerveznének fesztivált.

MN
2017. 07. 26. 5:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy, a Sziget fesztiválhoz hasonló rendezvény izraeli megszervezéséről tárgyal a Sziget Kft. – tudta meg Kádár Tamás cégvezetőtől a Népszava.

A Sziget Kft. helyi partnere a Zappa-csoport néven ismert ZEN J.E. A helyszín Tel-Aviv környéke: a rendezvény körülbelül olyan távolságra lenne az izraeli fővárostól, mint a fő hazai fesztiváljuknak helyet adó Óbudai-sziget Budapest központjától, ám ennél pontosabb adatokat egyelőre nem kívánt megadni. A lap azt írja, a Sziget mint márkajelzés valamilyen formában megjelenne az ottani fesztivál elnevezésében is. Úgy tudják, idén idő híján már nem hozzák tető alá az első eseményt, így a tervek egy következő évi rendezvényről szólnak.

Avi Josszef, a Zappa-csoport nemzetközi szervezője a Népszava megkeresésére megerősítette: „a két vállalkozás 2018-ra vonatkozó együttműködési lehetőségekről tárgyal”.

A Zappa-csoportot a fellelhető híradások Izrael egyik legnagyobb koncertszervezőjeként mutatják be. Olyan előadókat csábított a közel-keleti államba, mint David Guetta, Bobby McFerrin, Chick Corea, a Prodigy és a Pet Shop Boys. A társaság nevét adta a legnagyobb belga technófesztivál, a Tomorrowland néhány évig élő izraeli változatához is. Emellett szoros kapcsolatban áll a Tel-Avivhoz közeli, több koncerttermes rendezvényközponttal, a Live Parkkal – teszi hozzá a lap.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.