Matolcsy rokonai viszik a sört a vizes vb-re

Nagyüzemi sörökből csak a Pécsi Sörfőzde terméke lesz kapható.

MN
2017. 07. 14. 9:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyüzemi sörökből csak a Pécsi Sörfőzde terméke lesz a budapesti vizes világbajnokságon – erősítették meg az OK!PÉCS.hu-nak (a hírről elsőként a Szabadpécs.hu számolt be).

Vasa Tünde, a cég marketingvezetője az OK!PÉCS-nek elmondta, mivel prémium rendezvényről van szó, csak a prémium sörrel, vagyis a Pécsi Sörrel készülnek; Szalont vagy ízesített söröket nem is lehet majd kapni.

A portál egyébként rákérdezett arra, van-e ennek bármilyen köze ahhoz, hogy Matolcsy György rokonaihoz került a sörfőzde. Azt a választ kapták: már sokkal korábban elkezdtek azon dolgozni, hogy Pécs legyen a beszállító, ráadásul nem ez az első komolyabb, prémium rendezvény, ahol a Pécsi Sör ott van.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.