Most egy 12 milliárdos magyar ingatlanalap került Mészárosékhoz

A Diófa Ingatlan 11,9 milliárd forintnyi vagyont kezel intézményi ügyfelek számára.

MN
2017. 07. 28. 15:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Konzum Befektetési Alapkezelő átveszi a Diófa Alapkezelő egyik ingatlanalapját – derül ki a Konzum Nyrt. közleményéből, a hírt a Portfolio szúrta ki.

A portál azt írja, az érintett alap a Diófa Ingatlan Befektetési Alap, amely 11,9 milliárd forintnyi vagyont kezel intézményi ügyfelek számára. A Diófa alapja a hazai ingatlanalapok között a kilencedik legnagyobb a kezelt vagyonát tekintve, az első három helyen az Erste és az OTP egyik ingatlanalapja áll, továbbá a szintén a Diófa által kezelt MPT Ingatlan Alap – utóbbi lakossági ügyfelek számára is elérhető.

A Konzum Befektetési Alapkezelőnek van másik ingatlanalapja is, de a FirstFund alap csak intézményi ügyfeleknek érhető el, portfóliójában építési telkek, logisztikai és irodai ingatlanok, valamint lakóparki ingatlanok szerepelnek – teszi hozzá a Portfolio.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.