Szlovákiai vállalkozókkal alapított új céget Orbán Viktor öccse

Ifj. Orbán Győző 15 százalékos kisebbségi üzletrészt birtokol, a többi a Group V4-é.

MN
2017. 08. 11. 14:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szlovákiai vállalkozókkal alapított céget ifj. Orbán Győző – írja a Hvg.hu. A portál szerint Orbán Viktor miniszterelnök öccse pozsonyi, lévai, rimaszombati üzletemberekkel társult, és a hahóti Organic 4 Agro Kft.-ben ő magánemberként tulajdonos, a társai pedig a tavasszal alapított Group V4 Investment Kft.-n át.

Az új céget Peter Klincko vezeti, a 3 millió forint törzstőkéjű Organicban ifj. Orbán Győző 15 százalékos kisebbségi, 450 ezer forintos üzletrészt birtokol, a többi a Group V4-é.

A hahóti társaság a telephelyét az Orbán család cégétől, a Gánt Kő és Tőzeg Kft.-től bérli. Az Organic az ásványi termék gyártásától a villamosenergia-termelésen át a hulladékkezelésig több tevékenységi kört is megadott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.