Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Ismét vasútvonalat újíthatnak fel Mészáros Lőrincék

Az R-Kord Kft. a V-Híd Építő Zrt.-vel közösen nyerte meg a közbeszerzést.

MN
2017. 12. 29. 16:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A felcsúti székhelyű R-Kord Kft. a V-Híd Építő Zrt.-vel közösen nyerte meg a Debrecen és Ebes közötti vasútvonal felújítására kiírt közbeszerzést, nettó 13 milliárd 778 millió forinttal – derül ki a Közbeszerzési Értesítőből, a hírt a Napi.hu szúrta ki.

A 76 kilométeres vonalszakaszt óránkénti 160 kilométeres sebességre kell alkalmassá tenni. Megújul a felsővezeték, az áramellátás, és optikai kábelt kell fektetni a pálya mellé. A nyertesekkel december 12-én kötötte meg a szerződést a NIF.

A 2007-ben alakult R-Kord Kft. egyetlen tulajdonosa Mészáros Lőrinc. A múlt évet 17 milliárdos árbevétel mellett 3,8 milliárd forintos adózás előtti eredménnyel zárta.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.