Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Több mint 50 millió euróért adták el a Netrisk.hu-t

Lengyel hátterű befektetési alaphoz került az online biztosítási brókercég.

MTI
2017. 12. 29. 12:35
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közleményből kiderül: az online biztosítási brókercéget 56,5 millió euróért szerezte meg a tőzsdei vállalat által kezelt alap.

A PEF VI 2010-ben 23 millió euróért vásárolta meg a Netrisk.hu-t a társaság alapítójától és pénzügyi befektetőktől.

A ma már a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításokon kívül például lakás- és ingóságbiztosítással, valamint utazási biztosítással is foglalkozó Netrisk.hu tavaly 8,8 millió eurós árbevételre tett szert – áll a közleményben, amelyben arra is kitérnek, hogy a társaság a lakossági banki termékek egyik legnagyobb online piactere is egyben, és a legnagyobb olyan társaság, amely lehetővé teszi a Magyarországon elérhető távközlési-kábelszolgáltatói, internetes és televíziós csomagok összehasonlítását.

A Netrisk a közlemény szerint az idén 23 százalékos árbevétel-növekedésre számít.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.