Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Saját cégének adott munkát polgármesterként Mészáros Lőrinc

A feladatokat a becsült 5,44 milliárd helyett 6,51-ért fogja elvégezni az M-E 2020 Konzorcium.

MN
2018. 01. 24. 15:42
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sorra nyeri el a Mészáros és Mészáros Kft. az EuroAszfalttal közösen az utóbbi időben a szennyvíztisztító telepek és csatornahálózat korszerűsítésére kiírt közbeszerzési eljárásokat.

Az ország több pontján elnyert munkák után ezúttal hazai pályán sikerült nyernie Mészároséknak: az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetmény szerint ezúttal az észak- és közép-dunántúli térségben kell dolgozni, egyebek mellett Újbarok agglomerációban, ami Felcsútot is magában foglalja. Ezzel is magyarázható az, hogy az ajánlatkérők között a Nemzeti Fejlesztési Programiroda mellett a Mészáros Lőrinc által vezetett Felcsút Község Önkormányzatát is feltüntették. Az a helyzet állt tehát elő, hogy Mészáros polgármesterként saját magának adott munkát – írja az Mfor.hu.

A feladatokat a becsült 5,44 milliárd helyett 6,51-ért fogja elvégezni az M-E 2020 Konzorcium, azaz a Mészáros és Mészáros Kft. és az EuroAszfalt Kft. párosa.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.