A kormány kérdez, ön válaszolhat! + videó

Mondja el véleményét a napenergiától kezdve a rezsicsökkentésen át egészen az elektromobilitásig!

2024. 03. 23. 18:15
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Közös ügyünk a zöldenergia, ezért erről egy április 15-ig kitölthető online kérdőíven keresztül kérdezzük meg az embereket – mondta az Energiaügyi Minisztérium (EM) parlamenti államtitkára szombaton a Facebook-oldalára feltöltött videójában. Koncz Zsófia kiemelte, a kérdőív 13 kérdést tartalmaz a napenergiától kezdve a rezsicsökkentésen át egészen az elektromobilitásig. Hozzátette, az egyik kiemelt ügy a zöldenergia termelésének és tárolásának további térnyerése, amit jelenleg is több pályázattal támogat a kormány.

– Ha azt akarjuk, hogy Magyarország a nyertesek közé tartozzon, akkor részt kell vennünk a világban zajló technológiai fejlődésben, hiszen azok az országok lesznek a jövő nyertesei, amelyek gyorsan és észszerűen hajtják végre a zöldátállást – fogalmazott Koncz Zsófia a távirati iroda ismertetése szerint. 

– Zöldenergia nélkül nincs zöld jövő, ezért mindenképpen számítunk az ön véleményére – mondta az államtitkár, aki a közösségi oldalán mindenkit arra biztatott, hogy töltse ki az online párbeszéd kérdőívét, amely a zoldenergia.kormany.hu oldalon érhető el.


 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.