Új hitelek a Széchenyi-programban

A hazai kis- és középvállalkozások segítése érdekében július 1-jétől igényelhető öt új, speciálisan a vállalkozások újraindítását segítő Széchenyi-kártya-konstrukció.

Munkatársunktól
2021. 07. 02. 0:19
null
Budapest, 2015. november 9. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter beszédet mond 2015. november 9-én a Széchenyi Kártya Program budapesti ünnepségén, amelyet abból az alkalomból tartottak, hogy az elmúlt 13 évben kihelyezett hitelállomány meghaladta az 1500 milliárd forintot. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hazai kis- és középvállalkozások segítése érdekében az Innovációs és Technológiai Minisztérium szakmai támogatása mellett július 1-jétől igényelhető öt új, speciálisan a vállalkozások újraindítását segítő Széchenyi-kártya-konstrukció – jelentette be tegnap a Széchenyi-kártya-programot működtető Kavosz Zrt.

A Széchenyi-kártya Go! hitelei célzott módon biztosítják a vállalati működés fenntartásához, fejlődéséhez szükséges forrásokat, lehetővé teszik a vállalkozások beruházási elképzeléseinek megvalósítását, segítik a cégek likviditását, továbbá segítenek a normál üzletmenet visszaállításában, a működés újraindításában és a jövőbeni növekedés feltételei­nek biztosításában.

A Széchenyi-kártya Go! új hiteleinek sajátossága, hogy egymilliótól akár egymilliárd forint hitelösszegig, a teljes futamidő alatt fix kamattal, gyorsan, a lehető legrövidebb hozzáféréssel, a vállalkozók igényeit és helyzetét alapul véve kialakított igénylési feltételek szerint, a forgóeszközhitel tőketörlesztésére akár 9 havi, míg a beruházási hitelekre akár 24 havi türelmi idő biztosítása mellett a legtöbb konstrukcióban akár ingatlanfedezet nélkül igényelhetők.

A vállalkozások számára az új kondtrukció segítségével hamarabb térhet vissza a normál üzletmnet
Fotó: Mirkó István MI Magyar Nemzet

Az új hitelkonstrukciók elérhetők országszerte – a Széchenyi-kártya-program eddigi hiteleihez hasonlóan – a területi kereskedelmi és iparkamarák, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és a Kavosz Zrt. regisztráló­irodáiban – olvasható a Kavosz közleményében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.