Orbán Viktor: A legfontosabb, hogy bevándorlásellenes vezetőket válasszunk

Bevándorlásellenes vezetőket kell választanunk a bő két hét múlva esedékes európai parlamenti választásokon, hogy Európa képes legyen megvédeni önmagát és gyermekeink jövőjét – mondta Orbán Viktor a Facebook-oldalán csütörtökön megjelent, Nagyszebenben készített videofelvételen abból az alkalomból, hogy a nap folyamán részt vesz az európai uniós tagállamok vezetőinek a romániai városban rendezett informális csúcstalálkozóján.

Forrás: MTI2019. 05. 09. 14:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint mondta, közös gondolkodásra gyűltek össze Európa jövőjéről, ám az emberek véleményének ismerete nélkül nem lehet egy ilyen beszélgetést lezárni, legfeljebb elkezdeni.

„Az emberek véleményét majd a választáson ismerjük meg. Ma itt amit biztosan el tudunk mondani és

amit Magyarország részéről képviselni fogok az az, hogy a bevándorlást meg kell állítani”

– mondta Orbán Viktor.

A csütörtöki nagyszebeni találkozón az Európai Unió jövőjén belül kiemelten az unió 2019-2024-es időszakra szóló stratégiai menetrendjéről tanácskoznak az EU-tagállamok állam- és kormányfői.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.