Migráns támadt egy idős asszonyra a kijárási tilalom idején

Egy 19 éves bevándorló rátámadt Nantes-ban az utcán egy 86 éves idős asszonyra, letépte a nyakából a láncot, majd megpróbált elmenekülni, de a járókelők elfogták. A migránsnegyedekben a járvány miatt sem csökken a bűncselekmények száma.

Forrás: V4NA HÍRÜGYNÖKSÉG2020. 04. 15. 12:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hiába van Franciaországban immár egy hónapja kijárási tilalom, néhány bűnöző nem marad otthon.

Legutóbb egy tizenkilenc éves migráns követett el bűncselekményt, mikor Nantes-ban a földre lökött egy 86 éves idős asszonyt, majd letépte a nő nyakáról az arany nyakláncát. Az áldozatnak az ijedtségen kívül nem esett baja. A támadó megpróbált elmenekülni a helyszínről, de szemtanúk feltartóztatták, majd átadták a rendőröknek. Gyorsított eljárásban máris bíróság elé állították Nantes-ban.

A vesztegzár bevezetése óta csökkent ugyan a bűnesetek száma, a rendőrség adatai szerint Párizsban február és március között átlagosan 45 százalékkal kevesebb fizikai támadás, betörés és rablás történt, de azért néhány bűnöző még most sem nyugszik, különösen a nagyvárosok no-go zónáiban, ahol folytatódik a rendőrök elleni erőszak.

Legutóbb a fővárostól 25 kilométerre délre lévő Grigny nevű településen, Essonne megyében támadtak rá unatkozó drogkereskedők a felgyújtott szemetesekhez kiérkező tűzoltókra és rendőrökre, tűzijátékkal lőttek rájuk.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.