Munkában a koronavírus vámszedői

Nem akármilyen bevétel mellett akarnak éhen halni a taszosok, a 444 Juhásznál is mélyebbre süllyedt.

Forrás: Tűzfalcsoport2020. 04. 16. 18:40
20200406 Budapest Életképek a városból koronavírus-járvány idején Fotó: Markovics Gábor (MG) Ripost Fotó: Markovics Gábor – Ripost
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Juhász Péter, a nemzet drogosa és Hadházy “Pókmajom” Ákos gátlástalanságát jellemzi, hogy meghonosították a közösségi finanszírozású kártevést: mindketten milliókat szedtek össze az interneten megtévedt vagy megtévesztett emberektől bohócmutatványaik és az ezekért kiszabott büntetések finanszírozására.

Olyan mélyre azonban még ők sem süllyedtek talán, mint a Soros György Nyílt Társadalom Alapítványok hálózata által finanszírozott NGO-k, meg a spekuláns “házi portálja”, a 444.hu, melyek a halál vámszedőiként a koronavírus-járványt használják fel kalapozásra – olvasható a Tűzfalcsoport cikkében.

A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) például szerdán délben adott ki egy közleményt, amelyben a következő pofátlan hazugság olvasható: “Ahhoz, hogy ezt minél tovább bírjuk, szükségünk van a ti támogatásotokra. Június végéig még 3 millió forintra van szükségünk, hogy végig mellettetek maradhassunk a járvány ideje alatt.”

Úgy nyafognak, mintha Sugar Daddy kiadta volna az útjukat, s most még egy zsíros kenyérre sem futná nekik, pedig szó sincs erről! Az interneten kötelezően közzéteendő gazdasági beszámolójuk szerint ugyanis a TASZ az elmúlt években 100 millió forintot bőven meghaladó költségvetéssel működött.

A Tűzfalcsoport úgy fogalmaz, hogy ezt a summát a működési költségek fedezésére kapták Sorostól, tehát ebből fizetik a béreket, ebből üzemeltetik a honlapjukat, ebből folytatják az államellenes kampányaikat stb. De szerepel a kimutatásban az önkénteshálózat bővítésére és szervezeti kommunikációra érkezett összeg is.

És kisebb-nagyobb adományokból még további, körülbelül 200 millió forint jött össze nekik a 2018-as beszámoló szerint.

Szóval ilyen bevételek mellett akarnak most éhen halni a taszosok. De lássuk, mi a helyzet a 444.hu-val, aminek – mint mára talán már köztudott – kiadóját részben a Media Development Investment Fund (MDIF), egy Soros Györgyhöz köthető befektetési alap tulajdonolja. A járványhelyzet elmélyülése óta szinte nincs olyan cikk a szélsőliberális portálon, amely nem tartalmazza a taszosokéhoz hasonlóan drámai megfogalmazású kéregetésüket:

“Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk. (…) De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. (…) (M)ost kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról. Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat.”

Most abba ne menjünk bele, hogyan hazudik “reggel, éjjel, meg este” a 444 – például arról, hogy Magyarországon a legmagasabb a COVID-19-fertőzöttek halálozási aránya a régióban – csak vessünk egy pillantást a cégadatokra:

Fotó: Tűzfalcsoport

Ötszázmillió forintból tényleg csak éhen halni lehet – írja a Tűzfalcsoport.

A teljes cikket ITT olvashatják el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.