időjárás 2°C Melinda , Vivien 2022. december 2.
logo

Bárki is azt hiszi, hogy véletlenül tört ki a BLM-hisztéria?

Teveli Zoltán
2020.07.10. 16:00
Bárki is azt hiszi, hogy véletlenül tört ki a BLM-hisztéria?

Egészen hajmeresztő őrület fut végig a nyugati világ „progresszívabb” felén: ledőlt és megrongált szobrok, erőszakos tüntetések, halottak, „autonóm zóna”, rasszista nevű termékek, átnevezett zenekar, bűnbánó és fogadkozó hollywoodi színész, letérdelő rendőrök stb.

Az egész egy értelmetlen haláleset miatt pattant ki, látszólag spontán módon. Hogy ez nem így van, azt a „nem progresszívek” pontosan tudják. De bizonyíték is van erre.

2019-ben a The New York Times nevű liberális lap főszerkesztője, Dean Baquet a munkatársaival tartott megbeszélést, amelyen azzal dicsekedett, milyen jól sikerült felépíteniük azt az állítólagos történetet, hogy Trump a 2016-os választások során összejátszott Oroszországgal. Ha visszaemlékszünk, valóban ez áradt a nemzetközi sajtóból.

Ám ezen az összejövetelen elhangzott egy másik megjegyzés is, amelyet a lap egyik munkatársa mondott: „Úgy érzem, a rasszizmus mindent áthat, és ezt figyelembe kellene venni a tudományos cikkeinkben, a kulturális cikkeinkben, a belföldi tudósításainkban.”

És láss csodát, pontosan ez történik ma a liberális médiában.

Van még kérdés?

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.