időjárás 1°C Elza 2023. december 1.
logo

„Élősködővé vált a Black Lives Matter”

Magyar Nemzet
2020.08.19. 10:03

A Black Lives Matter (A fekete életek számítanak), amely a fekete társadalmi igazságosság bajnokaként hirdette magát, egy valódi élősködővé vált! – fakadt ki Bob Woodson afroamerikai aktivista a republikánusokhoz közeli Fow News amerikai televíziós csatorna Tucker Carlson Tonight című műsorában.

A 83 esztendős neves emberi jogi aktivista a mozgalom szemére vetette, hogy az eredeti eszmék átváltoztak, ma már családellenesek lettek, Bibliát égetnek és megszenségtelenítik a keresztet, II. világháborús emlékműveket gyaláznak meg, miközben éppen a család és a keresztény hit volt az, amely segített túlélni a rabszolgaságot és a diszkriminációt. Azt is felhánytorgatta, hogy a keresztény és polgárjogi civil szervezetek miért hallgatnak most, mikor éppen elpusztítják a nemzetüket?

Azoknak, akiknek nem hallják meg a hangját, 80 százaléka fekete, akik támogatják a rendőrséget!

 

– vélekedett. Mint a Fox News emlékeztet rá, ezzel alighanem arra a Gallup felmérésre utalt, amely szerint a megkérdezett feketék 81 százaléka elégedett, vagy még magasabb rendőri jelenlétet szeretne a környékén.

Tényleg azt hiszik, hogy a keresztény hit homofób, és a keresztet meg kell szentségteleníteni, mert az a fehér felsőbbrendűség jelképe? El kell dönteniük melyik oldalon állnak! A fekete Amerikáén, vagy a parazitákén! – figyelmeztetett a hátrányos helyzetű környékek felzárkóztatásáért küzdő Woodson Center névadó elnöke.

Robert Woodson egyébként már többször kifejezte nemtetszését a Black Lives Matter-mozgalommal kapcsolatban. Twitter-fiókján rendszeresen ostorozza a mozgalmat, amiért kisajátították és eltérítették az amerikai feketék ügyét. Interjúiban mindig azt hangsúlyozza, hogy az Egyesült Államok kétségtelenül létező társadalmi problémáira hiba a rasszizmus szemüvegén át tekinteni, mert eltereli a figyelmet a lényegről. Mindig emlékeztet rá, hogy az amerikai demokrácia lehetővé teszi feketék megválasztását, intézményeiket feketék is vezetik, így a kudarc az ő kudarcuk is.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.