Felháborodott az aktivista, miután visszafelé sült el a támadása

Társaival együtt megtámadott egy pedofília-ellenes feliratokkal teli furgont egy LMBT-aktivista. A sofőr azonban nem hagyta magát, és lefújta a nőt paprika sprayvel, aki emiatt most a közösségi médiában panaszkodik, hogy megtámadták. Sokan azonban rámutattak, hogy a nő magának kereste a bajt, hiszen ő volt az, aki először rátámadott az autóra – írja a V4NA Hírügynökség.

Forrás: V4NA HÍRÜGYNÖKSÉG2020. 09. 28. 19:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy LMBT-aktivista pénteken társaival együtt megtámadta a Pro Foundation egyik teherautóját a lengyelországi Gdanskban, amely pedofília-ellenes feliratokkal volt tele. A terv az volt, hogy míg az egyik személy elállja az autó útját, addig ketten elpusztítják a ponyvát. A támadás azonban visszafele sült el, a sofőr ugyanis nem hagyta magát, és paprika sprayvel fogadta az LMBT-aktivistákat.

A támadók így kénytelenek voltak elfutni, a teherautó kálváriája azonban még ezen a ponton nem ért véget. Nem sokkal később egy nagyobb csoport aktivista állta a jármű útját, ezen a ponton pedig már a rendőrséget is ki kellett hívni.

Az egyik aktivista, akit elért a paprika spray, azonban felháborodottan kezdte el terjeszteni történetét, miszerint a sofőr megtámadta őt.

Azonban sokan nem értik, hogy ezen miért csodálkozik a nő, amikor ő volt az, aki először megtámadta társaival a teherautót. Erre többen is rámutattak a közösségi médiában, egyesek szerint ez lényegében a baloldali logika, hogy el akarják pusztítani valakinek a tulajdonát, de ha emiatt retorzió éri őket, azt már kikérik maguknak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.