Meztelen felnőttek testével érzékenyítik a gyerekeket

A V4NA nemzetközi hírügynökség beszámolója szerint egy dániai gyermekműsorban meztelen felnőttekkel igyekeznek megtanítani a kicsiknek, hogy az emberi testet mindenhogyan el kell fogadni. A vendégek között volt transznemű is, aki arról beszélt a gyerekeknek, hogy ő nem lány, de nem is fiú, hanem kicsit mind a kettő.

Forrás: v4na hírügynökség2020. 09. 22. 11:03
null
Forrás: V4NA hírügynökség
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Ultra Strip Down című gyerekműsorban arra tanítják a gyerekeket, hogyan gondolkozzanak pozitívan saját testképükről. Ebben felnőtteket mutatnak teljesen meztelenül a stúdióban ülő mindössze 11-13 éveseknek. Minden adásban öt felnőtt van, akik a gyerekekben felmerülő kérdésekre válaszolnak – ezek vonatkozhatnak a testük bármelyik részére, így a nemi szerveikre is.

A V4NA beszámolója szerint a beszélgetésen feltűnnek transznemű vendégek is. Az egyik ilyen felnőtt arról beszélt a gyerekeknek, hogy ő nem fiú és nem is lány, hanem kicsit mind a kettő.

Az Ultra Strip Down műsorvezetője, Jannik Schow elmondta, hogy sokan felháborodtak a műsoron, amiért a meztelenséget és a gyerekeket együtt mutatják benne. Szerinte azonban itt nem a nemiségről és a szexről van szó, csupán azt akarják megtanítani, hogy az emberi testet természetesnek kell venni és mindenhogyan el kell fogadni.

A műsor tavaly díjat is nyert a dániai televíziós fesztiválon. Nem mindenki hagyja azonban annyiban a dolgot, a Dán Néppárt politikusa, Peter Skaarup például úgy nyilatkozott, hogy rendkívül vulgáris módot választott a műsor arra, hogy a gyerekeket a nemi szervekről tanítsa.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.