Magyarország lejáratására készül az Európai Parlament

– Csak azért, mert a legmagasabb szinten védelmezzük a gyermekek és a szülők jogait – jelentette ki Varga Judit.

Forrás: Facebook/Varga Judit2021. 07. 07. 13:45
null
Fotó: Grazmel-Photography
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az igazságügyi miniszter hivatalos közösségi oldalán közzétett bejegyzésében kiemelte: az EP hazánkkal szemben megfogalmazott állásfoglalását egy olyan képviselő dolgozta ki, akit korábban felfüggesztett szabadságvesztésre ítéltek kompromittáló szexuális tartalmak küldözgetése miatt.

„Arról nem is beszélve, hogy a határozat szövege tele van tárgybeli tévedésekkel és hazugságokkal. Hogy egy példát említsek: a szöveg szerint június 30-ig várták a magyar kormány válaszait a bizottság kérdéseire, de állításuk szerint csak július 1-jén kapták meg azokat – tette hozzá Varga Judit.

– Ezzel szemben a valóság az, hogy az Igazságügyi Minisztérium június 30-án, időben küldte meg a válaszokat a felmerült kérdésekre. Nem elég, hogy a szokásos két hónap helyett csak egy hetünk volt a válaszadásra, még azt is el akarják vitatni, hogy betartottuk a határidőket, ami felháborító” – jelentette ki Varga Judit igazságügyi miniszter.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.