Mesekönyvnek álcázott LMBTQ-agymosás óvodás korban + videók

Mesekönyvnek álcázott kiadvány óvodásoknak a gender-ideológiáról, szexualitásról. A gender-ideológiához köthető szavakon keresztül tanulhatják meg a legkisebbek az ábécét egy óvodásoknak szóló mesekönyvből – számolt be róla a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Forrás: v4na hírügynökség2021. 07. 29. 9:57
null
Fotó: Ratkai Zoltan Forrás: V4NA hírügynökség
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A The GayBCs című könyv egyértelműen a legfiatalabb, néhány éves gyerekeknek szól. A könyv minden lapján az ábécé egy betűjét mutatják be, melyekhez a gender-ideológiának megfelelő szavakat társították.

A szerepeltetett LMBTQ-kifejezések többsége valamilyen szexualitást ír le, így például az A betűnél megtalálhatjuk az aszexualitás rövidítését, a B-nél pedig a biszexualitás fogalmára tanítja az óvodásokat a könyv.

Fotó: V4NA hírügynökség

A D betűnél a gyerekeket a drag szóra tanítják, a rajzon pedig egy vidám bajszos kislányt láthatnak, aki férfi ruhákat visel éppen. Az ellenkező nem ruházatának viselését a könyv más részeiben is nyíltan népszerűsítik. Az S betűnél például két fiú szereplője szoknyát visel, és úgy táncol.

A könyv tehát nyíltan az óvodáskorú gyerekeket célozza meg, hogy már egészen kis korban beléjük sulykolják a gender-ideológia alapjait. A jelek szerint pedig meg is van a hatása a gender propaganda könyvnek.

Fotó: V4NA hírügynökség

Egy, a közösségi oldalakra felkerült videóban egy kisfiú magától sorolja a “meleg ábécét”.

https://www.facebook.com/watch/?v=484163476324273&t=4

A videón sokan felháborodtak, annak az eredeti változatát el is távolították a Twitterről. Volt, aki egyszerűen csak annyit írt, agymosás, hogy egy kisgyerek szinte kívülről tudja már a „meleg ábécét”, pontosan ismeri, hogy az L betű a leszbikusokkal azonosítható, a B betű a biszexuálisokkal, a C pedig a coming out-tal.

A meleg ábécén keresztül egyébként már más esetben is érzékenyítették a kisgyerekeket. A Nickelodeon mesecsatorna az év elején kiadott egy videót, amiben a P betűnél a főszereplő, egy kék kutya a pride-ról, vagyis büszkeségről énekel, míg a képernyőn nyolcféle szexuális kisebbség zászlaját láthatjuk, a P betű pedig az új Pride-zászló színeivel van kiszínezve.

A “meleg ábécé” egyik korábbi változatában, a betűkhöz intim testtájakat, szexuális irányultságokat, sőt egy LMBTQ-társkeresőt is társítottak. Az A mellé így kerülhetett az Ass (fenék), a G mellé a Gaydar nevű társkereső, a Q betűhöz pedig a queer szó.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.