Orbán Viktor jövő kedden fogadja Marine Le Pent

A megbeszélésen szó lesz a migrációs válságról és az EU jövőjéről is.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 10. 22. 14:19
LE PEN, Marine
Belépne az Élysée-palotába is Fotó: MTI/EPA/Christophe Petit Tesson
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke október 26-án Budapesten, a karmelita kolostorban fogadja Marine Le Pent, a francia Nemzeti Tömörülés elnökét – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke pénteken.

Hozzátette: a találkozó után, amelyen részt vesz Novák Katalin, a Fidesz külügyekért felelős alelnöke is, Orbán Viktor és Marine Le Pen sajtónyilatkozatot tesznek. 

A megbeszélésen szó lesz többek között az erős nemzetállamokra épülő Európai Unió koncepciójáról és jövőjéről, a migrációs válságról, valamint a több demokratikus jobboldali párt által nyáron elindított európai mozgalom további megerősítéséről 

– mondta a sajtófőnök.

Borítókép: Marine Le Pen, a francia jobboldali Nemzeti Tömörülés párt elnöke sajtótájékoztatóra érkezik a migrációról tartandó parlamenti vita előtt Párizsban 2019. október 7-én

Fotó: MTI/EPA/Christophe Petit Tesson

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.