Amerikának is szüksége van egy Stop, Soros!-kampányra

A Fox Newson főműsoridőben vizsgálták Soros György kétes ügyleteit: újra célpontban a milliárdos spekuláns az USA-ban – írja a Tűzfalcsoport.

Forrás: Tűzfalcsoport2021. 11. 10. 12:17
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fox News főműsoridőben sugárzott, magas nézettségű heti politikai műsorában hosszasan foglalkoztak azzal, hogy Soros György milyen befolyást gyakorol az amerikai társadalomra és politikára. Többek között kitértek arra, hogy politikusok és ügyészek kampányának pénzügyi támogatásával a céljainak megfelelő jelölteket juttatja hatalomra. A műsorban megszólaltatott John Fund író elmondta, a milliárdos spekuláns ténykedésének eredményeképpen az amerikai polgárok a saját bőrükön tapasztalják a megnövekedett bűnözés hatásait – adta hírül a blog.

A Fox News Watters’ World című heti politikai kibeszélőműsor 2021. október 30-i adásában Soros Györggyel is foglalkoztak.  A műsorvezető, Jesse Watters arról beszélt, hogy a milliárdos spekuláns évtizedek óta pumpálja bele a pénzét az amerikai politikába. Az adásban azért merült fel Soros neve, mert azon a héten kezdte el finanszírozni a Good Information céget, melynek küldetése a „hamis információk elleni küzdelem”.

A szóban forgó vállalat feladata az lesz, hogy új médiacégeket pénzeljen, és befektessen már létező helyi médiumokba is.

Tehát Soros-pénzből finanszírozza a Soros-médiát, alulról jövő módon irányítsa a narratívát, és eldöntse, mi számít hamis információnak.

Watters megjegyezte: a spekulánsnak olyan forrásai vannak, amelyeket felhasználva képes elérni, hogy a számára ellenszenves jelöltet ellehetetlenítse. A magyar származású milliárdos dollármilliókat költött liberális hálózatok létrehozására, baloldali társadalmi ügyek támogatására és olyan politikusok kampányára, mint Clinton vagy Obama. Megtalálta azonban a módját, hogy a pénze még nagyobb hatást érjen el, méghozzá úgy, hogy elkezdett a helyi szintű politikába „befektetni”. Pénzét a rendőrségek forrásainak megvonására indított mozgalom támogatására fordította, ami nagy szerepet játszott a bűnözési hullám megerősödésében – olvasható a Tűzfalcsoport oldalán.

A politikába belapátolt pénz mindent megváltoztat a helyi küzdelmekben, és szinte automatikus győzelmet jelent a támogatott politikus vagy ügyész számára.

Soros tudja ezt, és nagyon sokat költ arra, hogy üressé tegye a börtönöket. A spekuláns közel negyedmilliárd dollárt fektetett be a „faji igazságosságért” küzdő szervezetekbe. Nyílt Társadalom Alapítványa olyan csoportokat finanszíroz, amelyek jelentős mértékben szorgalmazzák a kritikai fajelmélet terjesztését. Aki pedig Soros terveinek az útjába áll, azt a hálózata könyörtelenül levadássza.

A bűnözési hullám és az állandó járványhelyzet miatt a városi ingatlanárak nagyot zuhantak. A káosz még több szociális kiadást vonz. Amerikában pedig a heves ingadozások piaci változékonyságot teremtenek, amit ki lehet használni.

Hogy mi motiválja Sorost, az rejtély. De egy dolog világos, hogy veszélyes hatással van Amerikára. Itt az ideje, hogy néhány mély zsebű jobboldali felemelkedjen és legyőzze őt a saját játékában. Helyben, nagyban és keményen

– mondta el a műsorvezető.

A Watters’ World vendégét, John Fundot, a Megtört választásunk: hogyan változatta meg a baloldal azt, ahogyan szavazunk című könyv szerzőjét is megkérdezték, mit gondol Sorosról és az általa kifejtett befolyásról.

Mindenhol ott van. Ám nem csak Sorost kell néznünk, mert ő már 91 éves, és el fog távozni, de van egy csomó pártfogoltja, akik átveszik a helyét. Gyanítom, hogy az egyikük Mark Zuckerberg és a felesége lesz

– nyilatkozta Fund. Ezt követően hozzátette:

Mark Zuckerbergről most derült ki, hogy tízmillió dollárral támogatott egy ügyészjelöltet Portland, Oregon környékén. Mindannyian tudjuk, hogy ez milyen jól működött, igaz? (szerk.: a BLM mozgalom Portlandben óriási károkat okozott erőszakos tüntetéseivel.) Vannak mások is. Ott vannak a Soros által inspirált milliomosok csoportjai, az Arabella Advisors, a Tides Alapítvány, amelynek Barack Obama is tagja volt. Tehát nemcsak Sorosról van szó, hanem arról az ökoszisztémáról, amit ő épít.

Az adás végén a műsorvezető elmondta: ennek a folyamatnak véget kell és véget is fognak vetni.

Felszólítást intézett a gazdag republikánusokhoz, hogy álljanak ki végre a milliárdos spekuláns tevékenysége ellen. Amerikának is szüksége van egy Stop, Soros!-kampányra.

A teljes cikk ITT olvasható el.

Borítókép: Jesse Watters műsora a Fox Newson (Fotó: YouTube/Fox News)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.