idezojelek

Beindult Gyuri bácsi sajtója

Márki-Zay azért hazudott, hogy a Soros György által képviselt tömeges és illegális migrációt támogató politikát népszerűsítse.

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence
Cikk kép: undefined

Láthatjuk azt az alapvetően becsülendő próbálkozást, ahogy Márki-Zay Péterről az ellenzéki propagandasajtó megpróbálja bebizonyítani, hogy kevés nála jobboldalibb és konzervatívabb embert hordott a hátán a föld. Nem nyelvbotlás volt: valóban igen becsülendőnek tartom a próbálkozást, hiszen mindig lenyűgözött, és elismeréssel adóztam azon emberek teljesítménye fölött, akik a nyilvánvaló kudarc kísértő szellemének ellenére bátran és határozottan felgyűrték az ingujjukat, és valami teljesíthetetlen, emberfeletti feladatnak ugrottak neki.

Mindezt a szent őrültek és az esélytelenek néhány esetben sikert hozó nyugalmával. Ezt a fajta igyekezetet lehet látni most Márki-Zay Péterrel összefüggésben a drága, jó Soros Gyuri bácsi médiatermékeiben.

De ha már itt tartunk, az is megérne pár keresetlen sort, hogy a többséget felsőbbrendűségük és vélt igazuk biztos tudatában nevelgető és igen gyakran leszidó liberálisok miért is kezdtek hirtelen egy szerintük jobboldali politikust sztárolni, hiszen ha valóban ő lenne a jobbos-konzervatív, akkor az identitáspolitikai háborúk frontharcosainak figyelembe kellene venniük azt az eshetőséget, hogy legújabb messiásuk hatalomra kerülve jobboldali politikát kívánna folytatni.

Például a most dúló gendervitában is a jobboldal mellé tenné le a garast, az illegális migráció kapcsán is az orbáni utat járná, persze a melegházasság tekintetében is ugyanezt tenné, ahogyan az LMBTQ-lobbi által vitt iskolai érzékenyítések kapcsán is jobboldali, azaz az elutasító álláspontot képviselné. Összefoglalva: ellenséges lenne a kicsiny számú, ám roppant erőszakos és hangos liberális fővárosi értelmiséggel szemben.

A projekt a fenti okok miatt nem tűnik túl logikusnak. Pedig a maga nyakatekert módján mégis az. Számos kutatás bizonyítja ugyanis, hogy a magyarok többsége jobboldalinak és konzervatívnak vallja magát, a nagy többségük teljesen egyetért a fenti témákkal kapcsolatban határozott álláspontot képviselő kormányzópártok véleményével. Elutasítják az idegen kultúrából és távoli országokból érkező muszlimok erőszakos honfoglalási kísérletét, egyetértenek határaink védelmével, azt legkevésbé sem nézik jó szemmel, ha több ezer kilométerről érkezett fiatal férfiak minden este megostromolják az országunkat.

A házasságról is a hagyományos módon gondolkodnak, és a hideg futkos a hátukon attól, hogy kirúzsozott, szoknyás férfiak olvassanak fel a gyerekeinknek olyan mesének becézett LMBTQ-propagandát, amelyben két nővé operált férfi keresi a boldogságot. A haladó sajtó ezért tűzte műsorra ezt a „bizonyítsuk be Márki Zay Péterről, hogy jobboldali” munkacímen futó, hetek óta tartó balliberális szappanoperát.

Mert Magyarország választókorú lakossága, Istennek hála, a normalitásban hisz, olyan emberekre és pártokra szavazna, amelyek nem a kisebbség agresszív terrorjának képviseletét tűzték a zászlajukra, hanem a többség érdekeiért és a hagyományos értékek védelméért harcolnak. És ezért van olyan nagy szükségük egy jobboldalinak és konzervatívnak hazudott politikusra. El kell nyerniük ugyanis a többség rokonszenvét, támogatását és a szavazatát.

Na igen, azonban a friss-ropogós új igazolásuk egyrészt összevissza beszél, ráadásul igen hosszan, annyira, hogy a többórás beszédeket hallva maga Fidel Castro is elismerően csettin­tene ott, a kommunisták által sűrűn lakott pokolban, másrészt Márki-Zay megszólalásai inkább hasonlítanak egy kommunizmussal és a balliberális eszmékkel szimpatizáló futóbolond kijelentéseire, mint a többséget és hagyományos értékeket képviselő konzervatív jobboldali politikuséra.

Még akár titkon, otthon a négy fal között jobboldali is lehet az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, amennyiben azonban megválasztanák, miniszterelnökként kénytelen lenne a baloldali, liberális pártok programját képviselni. Ha pedig nem így tenne, pillanatok alatt leváltanák. Gondoljunk csak Medgyessy Péter esetére, aki annak idején a szélsőliberális SZDSZ-szel; saját gazdasági miniszterével, Csillag Istvánnal került szembe, aminek az lett a következménye, hogy az SZDSZ Gyurcsánnyal összefogva napok alatt megbuktatta.

Márki-Zay úrról legutóbb egy elszólása kapcsán kiderült, hogy mégiscsak a baloldalhoz sorolja magát, és a migrációról képviselt álláspontjában is inkább a Gyuri bácsi által hangoztatott érvek köszöntek vissza: „[…] azt állapították meg, hogy összességében inkább pozitív, mint negatív hatást gyakorolt a nagy számú, egy időben történő bevándorlás a térség gazdasági fejlődésére”. Mintha csak a 444 egyik érzékenyítő cikkének sorait olvasnánk! Pedig az idézet Márki-Zay Pétertől származik. De a nagy népvándorlás-támogató milliárdosról is csacsiságokat állított. Szerinte Soros egyetlen migránst sem hozott Magyarországra.

Én azért utánanéznék ennek az állításnak, mert a valóság az, hogy Soros igenis tevékeny szerepet játszik Európa migránsokkal való elárasztásában, azok az NGO-k, amelyek szórólapokkal, térképekkel, tanácsokkal és sokszor pénzzel segítik a szerencselovagok betörési kísérleteit, Soros úr bőkezű támogatását élvezik. Gondoljunk csak a Migration Aidre vagy azokra a csempészhajókra, amelyek Líbia partjáról szállítják Afrikából Európába a honfoglalókat. Márki-Zay ráadásul úgy tudja, hogy migránsok még senkit sem bántottak Magyarországon.

Akkor segítek: 2020. január 20-án egy erzsébetvárosi szórakozóhelyen bulizott egy hölgy, akit később egy szomáliai migráns próbált egy parkban megerőszakolni, a segítségére siető férfit pedig összeverte. Ez eddig két ember. 2018-ban egy afgán migráns egy kebabozó mellékhelyiségében erőszakolt meg egy gyanútlan hölgyet. Később, mielőtt elmenekült, a bevételt is ellopta. Ez akkor eddig három. De erre az évre is jutott egy támadás. Egy jemeni migráns most márciusban fényes nappal lerángatott egy nőt a 9-es buszról, hogy megerőszakolja.

Akkor eddig ez négy. 2016-ban pedig Mühlhausenben egy honfitársunkat erőszakolta meg három eritreai migráns. Ötnél járunk. Lehet, hogy ezek a hölgyek egyszerűen nem számítanak Márki-Zay Péternek, vagy szimpla járulékos veszteségnek tartja a támadásokat, de ezek az esetek nagyon is megtörténtek. Migránsok támadtak meg magyar embereket. Ahogyan a magyar határt is, gondoljunk csak a rettenetes röszkei csatára, a kövek hajigálására, a gyújtogatásokra, az elszabadult erőszakra! És akkor a Nyugat-Euró­pában a közelmúltban lezajlott, több száz áldozatot követelő géppisztolyos terrortámadásokról, a lassan mindennapossá váló késelésekről, a tömeges nemi erőszakról, a gázolásos merényletekről, a lefejezésekről, a szexu­ális indíttatású gyilkosságokról még nem is beszéltünk.

Márki-Zay tehát hazudott, ráadásul azért, hogy a Soros György és a balliberális politikusok által képviselt tömeges és illegális migrációt támogató politikát népszerűsítse.

Borítókép: Soros György beszél a Jó reggelt, Európa! – Most vagy soha elnevezésű konferencián Brüsszelben 2014. november 7-én (Fotó: MTI/EPA/Julien Warnand)

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

Szőcs László avatarja
Szőcs László

A háború jó üzlet, csak nem nekünk

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

A kihívás

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.