Sepsiszentgyörgyi polgármester a kidobott szavazólapok kapcsán: Szervezett provokáció

Antal Árpád rámutatott: a baloldal által bemutatott, kidobott szavazólapok azonosító nyilatkozat nélkül eleve érvénytelennek minősülnek – olvasható a Mandiner cikkében.

Forrás: Mandiner2022. 03. 31. 13:33
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ismert baloldali aktivista, Parászka Boróka lakhelyétől nem messze kidobva találtak 25–30 szavazólapot. A baloldal gyakorlatilag alig pár perccel a hírek megjelenését követően egyből közleményeket adott ki, és csalást emlegetve jelezték: az eddig beérkezett összes, mintegy 150 ezer levélszavazatot meg kell semmisíteni.

Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy polgármestere közösségi oldalán reagált a hírre, ahol először is leszögezte, hogy az RMDSZ elítéli azokat a vádakat, amelyek azt sugallják, hogy itt választási csalásról lenne szó.

A képsorok megerősítik, mint fogalmazott, hogy „egyértelműen szervezett provokációról van szó, amelynek az a célja, hogy a határon túli szavazatokat hiteltelenítsék”.

Mindannyian tudjuk, akik levélszavazatot töltöttünk ki, hogy minden lezárt borítékban van azonosító nyilatkozat. Anélkül nem érvényes a szavazat”

– mutatott rá. 

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: képernyőkép (Fotó: YouTube)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.