A francia polgárok kiállnak Orbán Viktor mellett

A Figaro internetes oldalán rengetegen szóltak hozzá a miniszterelnökkel készült interjúhoz.

Forrás: Origo.hu2022. 07. 16. 15:19
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Brüsszel hibázott az oroszok elleni szankciókkal: ezzel a címmel írt alapos beszámolót Orbán Viktor pénteki rádióinterjújáról a legolvasottabb francia napilap. A Figaro előfizetéses internetes oldalán rengetegen szóltak hozzá néhány óra alatt. Elsöprő többségük a magyar miniszterelnökkel ért egyet – írja az Origó.

  • Az egyik hozzászóló szerint tökéletes igaza van Orbán Viktornak, borzalmasak a szankciók következményei, a (francia) média mintha Alice Csodaországbant játszana. Zelinszkij pedig követelőzik.
  • Egy másik hozzászóló szerint a magyarok, akik puszta kézzel harcoltak a szovjet tankok ellen, nem fognak megijedni a brüsszeli gnómoktól.
  • Másvalaki szerint azért is igaza van a miniszterelnöknek, mert az inflációról is a szankciók tehetnek.
  • Valaki pedig abban bízik, hogy Orbán Viktor segítségével talán eltűnnek a szankciók, nem akar télen sokszoros fűtésszámlát fizetni, és saját elnökét, Macront szidja, hogy nem tesz semmit.
  • Más azt emlegeti, hogy az oroszoknak kedveznek a szankciók, illetve hogy Orbán Viktor személyében végre van valaki, aki foglalkozik a vásárlóerő csökkenésével, ezt kellene Franciaországban is.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép forrása: Facebook/Orbán Viktor

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.