Hidvéghi Balázs: Az egész jogállamisági eljárás csak egy ürügy + videó

Kiállunk a magyar érdekekért! – jelentette ki a Fidesz EP-képviselője.

Forrás: Facebook/Hidvéghi Balázs2022. 07. 04. 8:15
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ezúttal a France 24 hírcsatorna kérdezett a jogállamisági eljárásról. A riporter nagyon igyekezett belém fojtani a szót, nehogy a nézők véletlenül olyat halljanak, ami nem fér bele a brüsszeli mantrába – írta Facebookon megosztott videójához Hidvéghi Balázs.

Azonban én itt is elmondtam: az egész jogállamisági eljárás csak egy ürügy. Magyarországon a jogállam él és virul. Csakhogy a hagyományos keresztény értékek is. Brüsszelt pedig ez zavarja igazán. Nem véletlen, hogy ezek az eljárások valahogy mindig olyan országok ellen indulnak, ahol az emberek ragaszkodnak a hagyományos családhoz és az illegális bevándorlás elleni küzdelemhez

– hangoztatta.

Borítókép: Hidvéghi Balázs (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.