Sokkot kapott egy nő, amikor megtudta, hogy több millió forintot rágcsált el

A kétgyermekes anya elfogyasztotta azt a szív alakú burgonyaszirmot, amivel több mint négymillió forintot is nyerhetett volna. A Daily Record szerint nem ő volt az első, aki óriási összeget vesztett, mert nem figyelt a promóciós krumpliszeletre.

Magyar Nemzet
Forrás: origo.hu2023. 02. 24. 14:35
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy szupermarketben dolgozó brit nő a munkaidő kezdete előtt fogyasztott el egy zacskó Walkers Chipset, melyben egy egyedi, szív alakú szeletet talált. A burgonyáról képet készített, mielőtt megette, majd a képet megosztotta a barátaival.

A negyvenéves, kétgyermekes anyuka később elmondta: – Nagyon el voltam keseredve, de tudjátok mit? Ez nem a világ vége. Kicsit boldogabbá tette volna az életemet, de nem nyertem meg a pénzt, így nem számít.

Dawn Sagar nem az egyedüli, aki nem tudott a Walkers Chips reklámakciójáról. 

Egy brit férfi szintén véletlenül megette a szív alakú csipszet, amivel több millió forintot bukott. A 26 éves fiatal éppen videót készített arról, hogy mit eszik egy nap, amikor elfogyasztotta az értékes burgonyaszirmot – írja az Origó.hu.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels/icon0)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.