„Ékszerboltok kirablásával tudták enyhíteni a fájdalmukat” + Videó

Minden, amit tudni lehet a franciaországi migránslázadásról.

Munkatársunktól
2023. 07. 10. 14:50
null
Marseille, 2023. július 2. Nõ halad el bedeszkázott kirakatok elõtt Marseille központjában 2023. július 2-án, miután elõzõ éjszaka rendõrök csaptak össze tiltakozókkal. Több francia nagyvárosban is zavargások törtek ki, miután Nanterre-ben június 27-én egy közúti ellenõrzést végzõ francia rendõr intézkedés közben lelõtt egy 17 éves fiút. MTI/EPA/Orianne Ciantar Fotó: Orianne Ciantar
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Patrióta YouTube-csatorna egy új videójában Apáti Bence, lapunk publicistája mutatja be a franciaországi migránslázadások hátterét.

Apáti a videóban kitér arra is, hogy a könyvesboltokat csekély kár érte, ellenben a ruhát, műszaki cikkeket forgalmazó kereskedelmi egységek és ékszerüzletek közül számos a pusztítás áldozata lett.  

A szokásos ügymenetnek megfelelően a tinédzser korú migránsok mély és őszinte gyászukat, meg a mérhetetlen fájdalmukat boltok kifosztásával enyhítették. Robogók, lapostévék, márkás cuccok cserélnek most gazdát 

– ironizált Apáti.

Mi volt a kiváltó ok? Hány helyen borult lángba Franciaország? Vajon aggódnak-e Brüsszelben az események miatt, amelyek nyomán jobb belátásra térnek az EU-s döntéshozók? Erre és még sok más kérdésre az alábbi videóban található a válasz.

Borítókép: Nő halad el bedeszkázott kirakatok előtt Marseille központjában 2023. július 2-án, miután előző éjszaka rendőrök csaptak össze tiltakozókkal. Több francia nagyvárosban is zavargások törtek ki, miután Nanterre-ben június 27-én egy közúti ellenőrzést végző francia rendőr intézkedés közben lelőtt egy 17 éves fiút. (Fotó: MTI/EPA/Orianne Ciantar)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.