Kizárták a fehér diákokat a délutáni foglalkozásból az iskolában

Az általános iskolában olyan tanítás utáni programot hirdettek, amin kizárólag színes bőrűek, illetve fogyatékkal élők és családjaik vehetnek részt.

Gábor Márton
2023. 08. 31. 8:28
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kaliforniai San Francisco egyik általános iskolájában hatalmas felháborodást váltott ki, hogy a délutáni foglalkozáson kizárólag a színes bőrű vagy fogyatékkal élő (API) gyermekek vehetnek részt, a fehér diákokat pedig kizárták onnan.

A botrányt kirobbantó szülő elmondta, hogy nagyon zavarja a fehérek diszkriminálása.

Határozottan ellenzem a faji szegregációt bármilyen formában, és úgy gondolom, hogy ez az a fajta esemény több embert kizár

 – tette hozzá. A nő a Reddit közösségi oldalon azt is elmondta, hogy az ilyen események arra késztetik az embereket, hogy politikailag konzervatívabbá váljanak.

Egy másik felhasználó megjegyezte, hogy a legrosszabb az, hogy az ilyen típusú eseményeket elsősorban a liberálisok és szélsőséges baloldaliak támogatják.

Borítókép: Illusztrációt (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.