Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Sorozat-erőszakoló spirituális vezetőt szállítottak Csehországba a hatóságok

A Fülöp-szigetekről Csehországba szállították azt a cseh férfit, akit 2012-ben öt és fél évi börtönre ítélt egy cseh bíróság több nő megerőszakolásáért, de ő elszökött az országból. Ezután nemzetközi körözést adtak ki ellene, majd 2015-ben a Fülöp-szigeteken fogták el a rendőrök.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 08. 09. 18:29
Jaroslav Dobeš
Forrás: Philippine National Police
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jaroslav Dobest Jara gurut , egy ezoterikus iskola alapítóját asszisztensével, Barbara Plaskovával együtt vették őrizetbe a Fülöp-szigeteken, miután ott vallási menedékjogot kértek közölte szerdán a cseh rendőrség.

A cseh bíróság ítélete szerint Dobes 2004 és 2007 között hat női ügyfelét is megerőszakolta. Asszisztensét, aki bűnsegédje volt, ötévi börtönbüntetésre ítélték.

Kiadatásáról csak tavaly született ítélet, mert a férfi és az asszisztens minden jogi lehetőséget felhasznált arra, hogy ne adják ki hazájuknak.

A férfi ezoterikus iskolájában jógáról, tantráról és az asztrológiáról tartott szemináriumokat, és a vádirat szerint több száz nőt gyógyított a szóban forgó időszakban.

Fotó: Jara guru (Fotó: Philippine National Police)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.