„A biztonság komoly érv Magyarország mellett” + videó

Hazánk biztonságáért hálálkodott egy külföldről Magyarországra költözött férfi Orbán Balázsnak.

Forrás: Facebook2023. 09. 22. 20:41
Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója a Brain Bar előadássorozaton ad elő. (Forrás: Orbán Balázs / Facebook)
Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója a Brain Bar előadássorozaton ad elő. (Forrás: Orbán Balázs / Facebook)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Csak egy rövid megjegyzés, Ön nem a kormánynak dolgozik, ugye?” – kérdezte humorosan Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója arra a közönségből érkező köszönetre, miszerint a külföldről hazánkba költözött férfi Magyarországon biztonságban tudhatja a családját. Az illető azt mondta: „Üzenem magyar polgártársaimnak: Köszönöm”.

Orbán Balázs a Brain Bar előadás-sorozaton, Európa legnagyobb jövőfesztiválján adott elő, amelyet követően közönségkérdésekre is sor került.

Orban Balázs előadásának első kérdezője, mint magáról elmondta, Ausztráliában született, majd az Egyesült Államokban tanult, végül az Egyesült Királyságban alapított céget, ám összesen négy útlevéllel rendelkezik, ugyanis mint fogalmazott: 

Büszkeséggel tölt el, hogy két hete magyar állampolgár is lehetek, amelyet önszántamból, és nem kényszerből választottam

– a közönség mindezt Orbán Balázs biztatására tapssal honorálta.

Orbán Balázs a felsorolást hallva megjegyezte: Ön a konnektivitás embere. Ön az én emberem.

A kérdező, mint folytatta, sok fiataltól hallja azt, hogy az Egyesült Államokba vagy az Egyesült Királyságba kívánnak menni, ám szerinte nem kellene alábecsülniük azt a biztonságot, amelyet Magyarország nyújt a számukra. Mint elmondta, ő nem aggódik, ha 12 éves gyermeke felfedezi Budapestet, ám mindezt Ausztráliában vagy az Egyesült Államokban már nem tehetné meg.

Borítókép: Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója a Brain Bar előadás-sorozaton ad elő (Forrás: Orbán Balázs/Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.