A német külügyminiszteren röhögnek az internetezők + videók

A közösségi médiában már egyre többször Annalena Baerbock butasága a téma.

2023. 09. 16. 11:56
BAERBOCK, Annalena
Berlin, 2023. május 11. Annalena Baerbock német külügyminiszter a francia, egyiptomi és jordániai hivatali partnerével a közel-keleti helyzetrõl tartott tanácskozást követõ sajtótájékoztatón Berlinben 2023. május 11-én. MTI/EPA/Filip Singer Fotó: Filip Singer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Nemzet is megírta, hogy a héten újra hülyét csinált magából a német külügyminiszter. Annalena Baerbock újabb butasága már ellepte a TikTokot, és egyre többen röhögnek rajta. Az egykor még többre érdemes német külügyminiszteri posztok mára a német bohózat színterévé váltak. 

A héten azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy kijelentette, 560 napot dolgozik egy évben.

 Annyira nagyot akart mondani, hogy ezt már senki sem tudja túllicitálni. Münchhausen-szindrómásoknak iskolát nyithatna Annalena Baerbock.

A kommentelők azonnal beleszálltak a német külügyminiszter legújabb ostobaságába. Az egyik férfi azt írta, hogy már az ötéves, óvodás kislánya is tudja, hogy 365 nap van egy évben. 

Egy másik hozzászóló pedig Annalena Baerbock korábbi kijelentésére visszautalva, miszerint neki fontosabb az ukránoknak tett ígérete, mint a választói, így reagált: 

Ukrajnában hosszabb az év, mint Németországban?

 

Korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy megüzente az orosz elnöknek, 360 fokos fordulatot hajtson végre, ami ugye azt jelenti, hogy Annalena Baerbock szerint Putyin jó irányba halad.

Borítókép: Annalena Baerbock német külügyminiszter a francia, egyiptomi és jordániai hivatali partnerével a közel-keleti helyzetről tartott tanácskozást követő sajtótájékoztatón Berlinben (Fotó: MTI/EPA/Filip Singer)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.