A Hamász emberei civileket vertek, majd ellopták az élelmiszersegélyt + videó

Teljes káosz tört ki a civilek között, akik csak enni szerettek volna.

2023. 11. 12. 21:20
null
Bureizs, 2023. november 11. A Gázai övezet középsõ részén levõ Bureidzs palesztin menekülttábor lakói gyalogolnak a Gázai övezet teljes hosszán át vezetõ Szalah ad-Din úton az övezet déli részén számukra kijelölt védett területre 2023. november 11-én. A Gázai övezetet irányító Hamász palesztin iszlamista szervezet fegyveresei október 7-én támadást indítottak Izrael ellen, több mint 1400 embert meggyilkoltak, további mintegy háromezret megsebesítettek, valamint legalább 240 embert elraboltak, és túszként tartanak fogva. Palesztin vezetõk szerint eddig 10 569 ember vesztette életét az övezet ellen elindított izraeli hadmûveletekben. MTI/EPA/Haiszam Imad Fotó: Haiszam Imad
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felkerült az internetre a Kan izraeli közszolgálati műsorszolgáltató jóvoltából egy videó, amelyet egy gázai lakos küldött a szerkesztőségnek, és amelyen az látszik, hogy a Hamász palesztin terrorista szervezet tisztviselői civileket vernek, és megakadályozzák őket abban, hogy hozzáférjenek a teherautónyi élelmiszerhez, amelyet a civil lakosságnak küldtek segélyként.

Az információk szerint a felvétel elkészülte után a Hamász emberei elvitték az egész élelmet a terrorcsoportnak. A felvételt egy beszélgetős tévéműsorban is bemutatták, ahol feltették a kérdést:

Hogyha ezt teszik az élelmiszerrel, akkor mi történik, ha üzemanyag érkezik?

Borítókép: A Gázai övezet középső részén levő Bureidzs palesztin menekülttábor lakói gyalogolnak a Gázai övezet teljes hosszán át vezető Szalah ad-Din úton az övezet déli részén számukra kijelölt védett területre 2023. november 11-én. (Fotó: MTI/EPA/Haiszam Imad)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.