Hidvéghi Balázs odaszólt a bevándorláspárti tüntetőknek + videó

Miközben a bevándorláspártiak egyre több migráns befogadását támogatják, addig egy illegális bevándorlót se fogadnának be otthonukba.

2023. 11. 06. 19:17
null
Lampedusa, 2023. szeptember 15. Továbbszállításukra várnak az illegális bevándorlók a dél-olaszországi Lampedusa szigetén lévõ befogadóközpontnál 2023. szeptember 15-én. Az elõzõ napokban rekordszámú, mintegy 6400 migráns érkezett a szigetre, ezért a helyi vezetés szükségállapotot hirdetett. MTI/EPA/ANSA/Ciro Fusco Fotó: Ciro Fusco
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője egy, a közösségi médiában közzétett videót kommentált. Egy migránsok befogadását támogató tüntetésen kérdezték arról a megjelenteket, hogy hajlandók lennének-e illegális bevándorlókat befogadni az otthonaikba. 

KÉPMUTATÁS A KÖBÖN! A bevándorláspártiak több migránst akarnak, de egyet sem fogadnának be a saját lakásukba.

– írta a politikus. 

A videóból ugyanis kiderül, hogy miközben a tömeg még több migráns befogadását támogatja, ők maguk nem hajlandók a saját otthonaikba illegális bevándorlókat befogadni.

Borítókép: Továbbszállításukra várnak az illegális bevándorlók a dél-olaszországi Lampedusa szigetén (Fotó: MTI/EPA/ANSA/Ciro Fusco)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.