Palesztinpárti tüntetők zavarták ki a kanadai miniszterelnököt egy étteremből + videó

Justin Trudeau nem tudta befejezni a vacsoráját a dühös tüntetők miatt.

2023. 11. 16. 10:24
TRUDEAU, Justin
New York, 2023. szeptember 21. Justin Trudeau kanadai miniszterelnök felszólal az ENSZ Biztonsági Tanácsának (BT) az ukrajnai háborúról tartott tanácskozásán a világszervezet New York-i székházában 2023. szeptember 20-án. MTI/EPA/Justin Lane Fotó: Justin Lane
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meglehetősen kellemetlen helyzetbe került Justin Trudeau. Egy, az X közösségi oldalon megosztott videófelvétel szerint a kanadai miniszterelnököt vacsora közben zavarták meg palesztinpárti tüntetők Vancouverben.

A Mandiner által kiszúrt felvételen az agresszív demonstrálók azzal vádolják Trudeaut, hogy vér tapad a kezéhez, amiért „részt vesz a gázai lakosság elleni izraeli népirtásban”. A kanadai kormányfő úgy döntött, nem hallgatja sokáig a kiabáló tüntetőket, elhagyta az éttermet.

Borítókép: Justin Trudeau kanadai miniszterelnök felszólal az ENSZ Biztonsági Tanácsának (BT) az ukrajnai háborúról tartott tanácskozásán a világszervezet New York-i székházában 2023. szeptember 20-án (Fotó: MTI/EPA/Justin Lane)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.