Az amerikai elnök bizarr viselkedését elemezte a Sky News

Joe Biden baklövései régebben is komikusak voltak – itt-ott egy-egy botlás vagy motyogás, de az amerikaiak elnézték ezeket, mert az elnök még aktív volt és tette a dolgát. Mára ez kissé megváltozott.

Forrás: Sky News2023. 12. 31. 16:58
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az utóbbi időben azonban ezek az egyszeri botlások egyenesen bizarr napi viselkedéssé váltak, amit csak súlyosbít az a tény, hogy az elnök eltökélt szándéka a második ciklusért való indulás. A Sky News All Stars Joe Biden egyre bizarrabb viselkedését boncolgatta. 

Az idős amerikai elnök szemét felvonva vetett keresztet, amikor Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel beszélt, a brazil elnökkel való találkozása során pedig a fülhallgatóját babrálta, majd elfelejtett kezet fogni az államfővel a beszéde után. A verbális és viselkedésbeli furcsaságok mellett Biden megcsúszásai és elesései is aggodalomra adnak okot

– mondták el az összeállításban.

A Sky News szakértői szerint az internet kora előtt a politikusok kevésbé voltak láthatók az emberek előtt, de manapság már minden nyilvánossá válik, az is, amit eltitkolnának. Joe Biden szóban volt már minden, fekete, fehér, meleg, ázsiai vagy éppen spanyol. A kívülálló hallgató nem tudja eldönteni, hogy mi az igazság és mi nem. 

A Fehér Ház persze mindent megtesz, hogy próbálják leplezni az elnök sokszor bizarr viselkedését, legtöbbször eredménytelenül. A közvélemény-kutatások szerint az amerikaiak elvesztették az elnökükbe vetett hitüket, számolt be a Sky News.

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök beszédet mond a felesége, Jill Biden társaságában, miután az elnöki pár felkapcsolta a fénydíszeket az ország karácsonyfáján az amerikai elnöki hivatal, a washingtoni Fehér Ház közelében 2023. november 30-án.
(Fotó: MTI/EPA/Michael Reynolds)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.