Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Felháborodtak az emberek, már Oroszországban is terjed a hamis tolerancia

Oroszországot is elérte a hamis tolerancia, egyes migráns családokat sért a karácsonyfa és az újév ünneplése.

2023. 12. 27. 16:45
Fotó: Tim Mossholder: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/muveszet-lampak-szines-tervezes-383646/
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Oroszországot is elérte a hamis tolerancia, egyes migráns családokat sért a karácsonyfa és az újév ünneplése. Ahol jelentős számú migráns gyermek tanul, szüleik az oktatási intézmények vezetőségétől az újévi rendezvények megtiltását követelték, ezzel együtt az iskolai karácsonyfák állítását is betiltanák, éppen ezért az Igazságos Oroszország párt elnöke arra kérte az oktatási minisztérium vezetőjét, Szergej Kravcovot, hogy a bűnüldöző szervek segítségével ellenőrizze ezeket az információkat.

A politikus azt javasolta, hogy „ellenőrizzék ezen migráns családok Orosz Föderáció területén való jelenlétének és a tartózkodásukat lehetővé tevő státus megszerzésének jogszerűségét”, figyelembe véve, hogy „a külföldi állampolgároknak az ideiglenes tartózkodási engedély vagy a tartózkodási engedély megszerzéséhez vizsgát kell tenniük orosz nyelvből, történelemből és az Orosz Föderáció jogából”.

Korábban vált ismertté, hogy az öröklángot eloltó iskolásokat szüleikkel együtt kiutasítják az Orosz Föderációból.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.