Az Úr parancsára csalt el dollármilliókat, legalábbis ezt vallotta a kriptopap

Felmentette magát a hetedik parancsolat alól.

Forrás: SkyNews2024. 01. 23. 17:48
Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyjából 1,3 millió dollárt szerzett Eli Regalado lelkész és felesége, Kaitlyn Colorado államban egy kriptopénzes csalással – írja a SkyNews. A lelkész azt állítja, hogy Isten mondta azt neki, hogy segít gazdaggá tenni a jövőben azokat, akik pénzüket fektették a csalásba.

A férj és feleség  összesen 3,2 millió dollárt gyűjtött nagyjából háromszáz embertől, és a pénz harmadát, nagyjából 1,3 millió dollárt saját magukra költötték, hajót béreltek vagy  Range Rovert vettek. 

A lelkész egyébként mindezt egy kriptós közösségi fórumon közzétett videóüzenetben gyónta meg, amelyben arról is beszámolt, 2021-ben szintén Isten parancsára adta fel korábbi vállalkozását, és kezdett el kriptózni.

„Nem akarok finomkodni vagy menekülni, de szeretném elmondani, hogyan kerültünk ide. Nem arról volt szó, hogy egymillió dollárunk ült ott, és úgy döntöttünk, hogy megőrülünk vele” – részletezte az eseményeket a lelkész. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Havran Zoltán)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.