Nagy változás kopogtat az OTP ügyfeleinek életében, szerdától nem lehet már csak úgy felelőtlenül pénzt utalgatni

Lesz egy kis limit.

Forrás: OTP2024. 01. 23. 16:27
null
Budapest, 2022. június 22. Céglogó az OTP Bank belvárosi fiókján a fõváros VIII. kerületében, a Kálvin téren lévõ Kálvin Square Irodaházon. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Január 24-től a lakossági ügyfelek legfeljebb napi egymillió forint összegű átutalást indíthatnak a régi OTPdirekt felületről – tájékoztatta ügyfeleit az OTP Bank. Kiemelték azonban, a korlátozás nem érinti a saját számlák közötti pénzmozgásokat.

Azt írják, hogy ha valaki ennél magasabb összeget szeretne utalni, azt az új OTP InternetBankból vagy az OTP MobilBankból teheti meg. Figyelmeztetnek arra is, hogy az alkalmazások használatához először regisztrálni kell, aki azonban ezt nem szeretné, ideiglenesen módosíthatja a napi átutalási limitet.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Róka László )

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.