Donald Trump csúnyán kiosztotta Joe Bident

Csípős újévi üzenetet küldött a volt elnök az utódjának.

Forrás: Newsweek2024. 01. 01. 17:34
TRUMP, Donald
Sioux City, 2023. október 30. A Republikánus Párt elnökjelöltségére pályázó Donald Trump volt amerikai elnök a pódiumon, az amerikai elnökválasztási folyamat hivatalos kezdetét jelentõ iowai jelölõgyûlésen (kaukusz) Sioux Cityben 2023. október 29-én. Az Egyesült Államokban 2024. novemberben tartják az elnökválasztást. MTI/AP/Charlie Neibergall Fotó: Charlie Neibergall
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Donald Trump újévi köszöntőjét biztosan nem tette zsebre Joe Biden, aki egyre inkább veszít támogatottságából a magas infláció és a déli határnál zajló migráció miatt – írja a Newsweek. 

A volt amerikai elnök a közösségi oldalán megosztott bejegyzésében bűnözőnek nevezte riválisát, és újfent megjegyezte, hogy a 2020-as választásokat elcsalták a demokraták.

Mivel az új év gyorsan közeledik, szeretnék egy korai újévi üdvözletet kívánni a bűnöző Joe Bidennek és radikális baloldali gazemberek és gengszterek csoportjának a véget nem érő kísérletükhöz, hogy elpusztítsák nemzetünket a törvénykezés, az invázió és a választások manipulálása révén

– írta Donald Trump.

Borítókép: Donald Trump volt amerikai elnök a pódiumon (Fotó: MTI/AP/Charlie Neibergall)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.