Meggyilkolt nyolc embert, majd magával is végzett a férfi + videó

Talán soha nem derül ki, hogy mi volt a gyilkos indítéka.

Forrás: The Indepentent2024. 01. 24. 21:04
Suspect in killing of 8 in Illinois
JOLIET, UNITED STATES - JANUARY 23: (----EDITORIAL USE ONLY - MANDATORY CREDIT - 'JOLIET POLICE DEPARTMENT / HANDOUT' - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS----) Mugshot of Romeo Nance, suspected of shooting 9 and killing 8 people before shooting himself after a confrontation with law enforcement officials according to the statements of Joliet Police Department in Joliet, Illinois of United States on January 23, 2024. Joliet Police Department / Anadolu (Photo by Joliet Police Department / ANADOLU / Anadolu via AFP) Fotó: Anadolu via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Holtan találtak egy férfit a texasi Natalia városa közelében. A 23 éves Romeo Nance megtalálásával véget ért egy hatalmas, Amerikán át tartó embervadászat is. A férfit ugyanis a hatóságok már körözték és figyelmezették a lakosokat, hogy fegyvere van és veszélyes lehet. 

A rendőrség úgy véli, Nance-nek köze van nyolc ember meggyilkolásához.

 Az első áldozatot vasárnap találták meg az otthonában, hét másik áldozatot pedig másnap két különböző helyen, körülbelül tíz kilométerre északnyugatra az első helyszíntől. A bűnüldöző szervek szerint Nance rokonságban állt a legtöbb áldozattal, akik közül heten egy családból származtak. 

A rendőrség ezután kezdett nyomozásba és a szálak egészen Texasig vezettek. Itt egy benzinkúton kerítette be a menekülő elkövetőt a rendőrség. Rövid tűzharc után pedig fejbe lőtte magát a férfi.

A hatóság szerint Nance Mexikóba akart menekülni, amikor utolérték a rendőrök.

Borítókép: Öngyilkos lett Romeo Nance tömeggyilkos (Fotó: Anadolu via AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.