Teljes a baloldali véleményterror

A Fidesz európai parlamenti csoportja szerint azért támadnak, mert nemet mondunk a migrációra, a genderőrületre.

2024. 01. 24. 18:53
DELI Andor
Strasbourg, 2019. július 16. Deli Andor, a FIDESZ-KDNP képviselõje az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén Strasbourgban 2019. július 16-án. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja sajtóközleményben reagált arra, hogy az Európai Parlamentben meghallgatást szerveztek, ahol az Európai Bizottságot kérték számon.

Az európai baloldal és a magyar dollárbaloldal önmagából kifordulva követeli az Európai Bizottságtól, támassza alá, indokolja meg, hogy tavaly decemberben miért szabadított fel 10,2 milliárd eurót a Magyarországnak járó forrásokból. A baloldal továbbra is zsarol és fenyegetőzik, céljuk, hogy Magyarország semmilyen uniós forrást se kapjon. Nyilvánvaló, hogy minden áron ártani akarnak Magyarországnak

– áll a közleményben.

A támadás hátterében – mint írják – az áll, hogy Magyarország nemet mond a migrációra, a genderőrületre, és mert továbbra is úgy gondolja, hogy Ukrajna ügyében azonnali tűzszünetre és béketárgyalásokra van szükség.

Az, hogy Magyarországot ezért támadás éri, és az Európai Bizottságot perrel fenyegetik, mert pénzeket oldott fel, szerintük a teljes baloldali véleményterror megnyilvánulása.

Mint arra felhívják a figyelmet is, Deli Andor, a Fidesz európai parlamenti képviselője a vitában el is mondta: ez a meghallgatás az előző heti plenárison folytatott baloldali politikai zsarolás megismétlése. Minden az ideológiai és politikai célok elérésének van alárendelve. 

Deli Andor zárásképp kiemelte: 

közeledik a nyár, az európai parlamenti választások. Az európai polgárok elégedetlensége pedig azt mutatja, ez a ház a választások után egészen más hellyé válik. Brüsszelben változásra van szükség!

Borítókép: Deli Andor, a Fidesz–KDNP képviselője az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén Strasbourgban 2019. július 16-án (MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.