Pokolgépet robbantottak Athénban az egyik minisztérium közelében

Egy anarchista csoport vállalta magára a merényletet, nagy erőkkel folyik a nyomozás.

Forrás: MTI2024. 02. 03. 10:21
null
Athén látkép (Forrás: Wikipédia)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pokolgép robbant Athén központjában, a munkügyi és szociális védelmi minisztérium közelében szombat hajnalban. Senki nem sérült meg, de az épület károsult és több szomszédos ház ablaka kitört – számolt be az ERTnews görög hírtévé.

Információk szerint a robbanás előtt az Efimerida ton Syntakton című görög újságot felhívta egy ismeretlen személy, aki arra figyelmeztetett, hogy a minisztérium épülete közelében robbanószerkezetet helyeztek el, amely 40 percen belül működésbe lép.

Az elkövetésért egy eddig ismeretlen anarchista csoport, a Revolutionary Class Self-Defense vállalta a felelősséget. Az ügyet a görög terrorellenes szolgálat vizsgálja.

Borítókép: Athén látképe (illusztráció) (Forrás: Wikipédia)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.