Biden kirobbantja a harmadik világháborút az ismert befektető szerint

„Nincs kétségem afelől, hogy ha megnyeri a második ciklusát, szárazföldi csapatokat fog küldeni Ukrajnába.”

2024. 03. 03. 6:29
BIDEN, Joe; BIDEN, Jill
Wilmington, 2024. február 4. Joe Biden amerikai elnök és felesége, Jill Biden a dél-karolinai elõválasztás alakulását nézi óriáskivetítõn a Demokrata Párt kampányközpontjában, a Delaware állambeli Wilmingtonban 2024. február 3-án. Biden megnyerte a Demokrata Párt elsõ hivatalos elõválasztását, amelyen arról döntöttek, hogy az állam választói kit szeretnének dempkrata elnökjelöltként látni a novemberi 5-i elnökválasztáson. MTI/AP/Alex Brandon Fotó: Alex Brandon
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Biden kezdetben ellenezte az F–16-osok, Abrams tankok és nagy hatótávolságú rakéták Ukrajnába küldését azzal az indokkal, hogy az elindíthatja a harmadik világháborút. Most mindegyiket elküldte. Az egyetlen megmaradt tabu a szárazföldi csapatok” – írta David Sacks vállalkozó, befektető közösségi oldalán.

A francia elnök már ezt a tabut is ledöntené, folytatja Sacks, ahogy arról lapunk is beszámolt, Emmanuel Macron háborúba vinné az egész világot azzal, hogy csapatokat küldene Ukrajnába.

„És most már naponta érkeznek a leleplezések arról, hogy a NATO különleges erői már Ukrajnában tevékenykednek. A következtetés az, hogy miért ne lehetne még néhányat?” – folytatja.

Biden ezt nem teheti meg a választások előtt, mert túl népszerűtlen lenne. De nincs kétségem afelől, hogy ha megnyeri a második ciklusát, szárazföldi csapatokat fog küldeni Ukrajnába.

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök és felesége, Jill Biden a dél-karolinai előválasztás alakulását nézi óriáskivetítőn a Demokrata Párt kampányközpontjában, a Delaware állambeli Wilmingtonban 2024. február 3-án (fotó: MTI/AP/Alex Brandon)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.