Biden teljesen összeomlott, már hivatali teendői közben sem tud uralkodni beteges vágyain

Az amerikai elnök homlokon csókolta Giorgia Melonit és közben jó mélyen beleszagolt a hajába. A pillanat bejárta a közösségi médiát.

2024. 03. 03. 15:12
BIDEN, Joe; MELONI, Giorgia
Washington, 2024. március 2. Az olasz miniszterelnöki hivatal sajtóirodája által közreadott képen Joe Biden amerikai elnök (j) és Giorgia Meloni olasz miniszterelnök (b) megbeszélésükön a washingtoni Fehér Ház Ovális irodájában 2024. március 1-jén. MTI/EPA/Olasz miniszterelnöki hivatal sajtóirodája/Filippo Attili Fotó: Filippo Attili
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az amerikai elnök már nem ura önmagának. Joe Biden homlokon csókolta Giorgia Melonit és közben jó mélyen beleszagolt a hajába. A pillanat bejárta a közösségi médiát.

A hajfétises Joe Biden gyakran szaglássza kislányok haját is, ahogy arról már többször írtunk mi is. Ez önmagában is elég kínos, de úgy látszik, most már hivatalos teendői közben sem tud uralkodni vágyain.

Borítókép: Az olasz miniszterelnöki hivatal sajtóirodája által közreadott képen Joe Biden amerikai elnök és Giorgia Meloni olasz miniszterelnök megbeszélésükön a washingtoni Fehér Ház Ovális irodájában 2024. március 1-jén (fotó: MTI/EPA/Olasz miniszterelnöki hivatal sajtóirodája/Filippo Attili)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.