Kamera rögzített egy erőszakos emberrablást + videó

Napvilágot látott egy videó, amelyen az látszik, hogy egy piros furgon megáll egy ház előtt, majd három férfi kiszáll belőle, és elindul egy sikátorba. Pillanatokkal később ugyanaz a három férfi látható, amint egy férfit vonszolnak a furgonba, aki kétségbeesetten próbál menekülni, de hiába.

2024. 03. 18. 16:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hátborzongató jelenetet rögzített egy térfigyelő kamera. A rendőrség Bradfordban emberrabló banda után nyomoz, miután megjelent a felvétel arról, ahogy fényes nappal egy férfit egy furgonba tuszakolnak. 

A videóban az látható, hogy egy piros furgon megáll egy ház előtt, majd három férfi kiszáll belőle, és elindul egy sikátorba. Pillanatokkal később ugyanaz a három férfi látható, amint egy férfit vonszolnak a furgonba, aki kétségbeesetten próbál menekülni, de hiába.

Sokkot kaptam, amikor megláttam a képsorokat. Bűnösnek éreztem magam, mert abban az időben otthon voltam, mégsem tettem semmit, mert azt hittem, hogy csak egy egyszerű vita zajlik a szomszédban. Csak amikor visszanéztem a felvételt, akkor jöttem rá, hogy mi történt, és azonnal felhívtam a rendőrséget. 

– nyilatkozta a sajtónak a férfi, akinek a kamerája rögzítette az eset.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.