Óriási bajban van a Millió rózsaszál énekese

Maradtak még támogatói, de egyre többen akarják a vesztét az énekesnőnek.

2024. 03. 10. 12:24
Fotó: Valeria Boltneva: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/viragok-szirmok-homaly-virag-617967/
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Maradtak még támogatói, de egyre többen akarják a vesztét az énekesnőnek. Sztanyiszlav Szadalszkij, az Oroszország kitüntetett művésze kiállt Alla Pugacsova popénekesnő mellett, akit külföldi ügynöknek akarnak nyilvánítani.

A színész hangsúlyozta, hogy az előadóművész „óriási mértékben járult hozzá” az orosz kultúrához. „Szeretnék többet megtudni Alekszej Zsuravlev, az állami duma képviselőjének tevékenységéről” – írta Szadalszkij. Kíváncsi arra, mit tett a képviselő az ország fejlődéséért, „a tévében való ostoba villogáson” és a Pugacsova meghurcolásán túl. 

Ó, emlékszem... A 60 perc című műsorban Zsuravlev arról tájékoztatta az oroszokat, hogy Dániában van egy bordélyház zoofiloknak, ahol teknősöket lehet megerőszakolni. Lehet, hogy a képviselő úrnak dalokat kellene énekelnie nekünk, és az énekeseknek kellene kezdeményezéseket tenniük az ország fejlődésére?

– tette hozzá.

Korábban Alekszej Zsuravlev felhívást tett, hogy ismerjék el Alla Pugacsovát külföldi ügynöknek, hogy többé ne kaphasson járandóságot Oroszországból. A parlamenti képviselő bizakodását fejezte ki, hogy a művésznő nem sokkal ezután majd „visszakúszik, hogy megbánást mutasson és bocsánatot kérjen”.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Valeria Boltneva/www.pexels.com)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.