Újabb civil áldozatok: drón csapódott egy lakóépületbe + videó

Erős robbanás történt Szentpéterváron.

2024. 03. 02. 9:59
RUSSIA-ACCIDENT Emergency services specialists work by a damaged apartment block after an alleged drone attack reported by local media, in Saint Petersburg on March 2, 2024. (Photo by STRINGER / AFP) Fotó: Europress/AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erős robbanás történt Szentpéterváron. Ezt megelőzően a lakosok egy motor hangját hallották az égből. Szemtanúk elmondták a SHOT-nak, hogy körülbelül húsz perccel azelőtt fényes villanást láttak az égen, és hangos robbanás hangját hallották. A Piszkarjovszkij Proszpekt lakói arról számoltak be, hogy a roncs, feltehetően egy drón, az egyik ház közelében zuhant le. Előzetesen a lakás ablakai kitörtek – erről írt hajnalban a SHOT Telegram-csatorna.

Az azóta megjelent tudósításokból hiányzik a drón kifejezés, de van olyan videó, ahol tisztán hallatszik egy repülőgépre (drónra) hasonlító hang, ahogy ez a RIA Novosztyi Telegram-csatornájáról is kiderül.

Hatan fordultak orvoshoz egy baleset után a szentpétervári Piszkarevszkij Prospektuson, egy 92 éves nő stressz miatt került kórházba – közölte a RIA Novosztyi.

Borítókép: A mentőszolgálat szakemberei dolgoznak egy megrongálódott lakóház mellett a helyi média által bejelentett állítólagos dróntámadás után Szentpéterváron 2024. március 2-án. (Fotó: Europress/AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.